top of page
Golf Course Aerial Shot

MAKING EVERY PLAYER BETTER.

Junior träning

Personlig träning för juniorer kan skilja sig en del från person till person då den fysiska och mentala utvecklingen även spelar in. Tillsammans går vi igenom var din golf och fysträning är idag och diskuterar dina mål med både golfen och träningen. Boka tid här.

Juniorträning kan även ske i grupper från 2 till 4 personer. Gruppen föreslår du antingen själv eller om vi har en aktuell grupp så kan vi föreslå det.

 

Träningen bokas i sessioner om 60 minuter. Ta med dig kläder och skor lämpliga för inomhusträning. Vid behov ber din tränare dig att ta med klubbor mm. Vi har rymliga omklädningsrum och ber att du förvarar kläder och väskor där under tiden du tränar. I sessionen ingår Muskelaktivering, viktträning, svingträning och allt som din tränare ser lämpligt för dig och dagen.

På skollov har vi även småkurser som annonseras efterhand. 

Som junior kan du även bli medlem för 395 kr/månad. Medlemskapet inkluderar träning i gymmet och golf simulator.

Tränare:

André Svensson - Erfaren före detta golftränare på golfklubb som utökat sina kunskaper med Muskelaktivering, Braincoaching och golfspecifik biomekanik. André har 7 års erfarenhet i golfbranchen och tävlar själv aktivt under säsong. 

Jonathan Lee - Personlig tränare med bakgrund i fitnesstävling som sedan ett år tillbaka tävlar på den Europeiska Long Drive Touren. Jonathan är även utbildad i Muskelaktivering, Brain coaching och Dr. Kwon's Golf Biomechanics.

 • GFP Medlem - Junior

  375kr
  Every month
  Medlemskap i GFP för juniorer
  Valid for 12 months
  • Egen träning i gymmet
  • Gruppass
  • Träningsapp
  • 10% rabatt
  • Simulator
bottom of page