Golf fys i grupp 22/23

Hej! Här kan du anmäla dig till säsongens golf-fys i grupp. Vi startar den 17 oktober, 2022 och kör till den 6 april, 2023. Vi har uppehåll vecka 52 för jul- och nyårsfirande. Totalt blir det 24 veckor av golffokuserad fysträning som så klart gynnar alla andra delar av livet också. Vill du bli rörligare, starkare och uthålligare är den här träningen perfekt för dig. Alla åldrar och nivåer är välkomna att delta och vi anpassar träningen efter förmåga och erfarenhet. Vår träning är unik i att vi inte bara "pumpar på" med att alla gör exakt samma sak tills tiden är slut, utan vi spenderar hellre mer tid på att lära ut, och behöver vi fokusera extra någonstans så gör vi det. Kvalitet över kvantitet! Varmt välkomna! 

Vad du får:

Expertis

Träningspassen hålls av Jonathan och André, båda är certifierade tränare och golf fitness specialister. Detta är tredje säsongen som vi genomför fysträning för golfare under lågsäsongen och vi ser fram emot att presentera ett helt nytt format i ett nytt gym som vi är säkra på att ni kommer att uppskatta!

Flexibilitet

Passen är planerade att hållas på vardagar med start kl 17:30 mån - tors, kl 18:30 tis & tors och kl 10:00 mån, ons & fre.

Du bokar de pass du önskar att vara med på genom vår hemsida eller app när din anmälan och registrering är klar. Du kan boka högst två pass åt gången.

Kamratskap

En av de bästa fördelarna med att träna i grupp är stöttningen och kamratskapen som växer fram bland deltagarna. Passa på att lära känna nya golfkompisar att kanske spela med när säsongen kommer igång. På våra pass har vi deltagare från flera olika lokala golfklubbar.

+ 10% på alla individuella tjänster.
Gäller ej redan rabatterade paket.

Golfers at Golf Course

Vad förra årets deltagare tyckte:

"Ni som har tränat inomhus med Andreas de andra åren och tyckte det var bra. Ni kommer att förstå varför jag tycker det här är sju resor bättre. Inget ont om Andreas träning för den älskade jag också men alla på GFP är proffs på att få dig STARK PÅ RIKTIGT. Så om ni sitter i soffan och tänker, nästa år skall min golf bli bättre. Ta denna chans och kom hit. Ni kommer aldrig att ångra er. PS. Andreas tränar här också!"

"Det är den bästa träning jag har gjort i hela mitt liv. Hoppas det kommer att ge resultat på golfbanan. Nu är mitt stora mål pistol squat."

"Tack för all hjälp och support. Igår gav det resultat, 42 poäng på TC. Så härligt!"

"Ny uppdatering, 46 poäng på TC idag. Plötsligt händer det."

Pris:

4800 kr

Ange i anmälningsformuläret om du vill att vi fakturerar hela summan på en gång, eller hälften 2022 och hälften 2023. Där kan du även ange nödvändiga uppgifter för t ex. friskvårdsbidrag. Anmälan är öppen t o m 12 oktober men avgiften måste vara betald innan start i vecka 42. OBS! Anmälan är bindande och är personlig efter kursen har startat, innan dess kan du överföra din anmälan till någon annan om du mot förmodan skulle få förhinder att delta. 

Detaljer:

Det kommer att finnas MINST 8 pass/vecka att välja ifrån.

Minst 4 deltagare/pass, max 10 deltagare.

All träning sker i Golf Fitness Pros lokaler på Muskötgatan 4 på Berga i Helsingborg.

Det finns gott om kostnadsfri parkering utanför lokalen.

Regler:

Avbokning av pass måste ske minst 24 timmar innan passets start.

Pass kan bokas upp till en timme innan start.

Vi ber att du använder rena skor lämpade för inomhusträning.

Egen träning i gymmet är INTE TILLÅTET medan du väntar på att ditt pass ska börja.

Tyvärr är inga duschar tillåtna efter sista passet då gymmet stänger kort därefter.

Anmälan