top of page
Golf Course Aerial Shot

MAKING EVERY PLAYER BETTER.

Gruppträning - Sommar

Träning i grupp erbjuder vi för dig som gillar att träna tillsammans med andra. Som medlem har du fri tillgång till gruppträning och vårt medlemskap kan du läsa mer om här.

Under hela höst, vinter och vårsäsongen har vår populära gruppträning pågått men nu i takt med att golfbanorna öppnar för säsongen kommer den att avslutas. 7/4 kör vi sista passet för den här gången. 

 

Bara för att golfbanorna öppnar, betyder det inte att vårt gym stänger. Träning är en färskvara och kroppen måste hela tiden tas hand om på bästa möjliga sätt.

 

Vi kommer därför att erbjuda en gruppträning även under sommaren, mellan 8/5- 28/9. Totalt 21 veckors träning. Upplägget kommer att vara liknande gruppträningen vi genomfört under vintern, men med ett mindre utbud av tider att boka in sig på varje vecka. Varje pass kommer att vara 1h långt och temat för träningspassen kommer att variera från gång till gång, men med fokus på att underhålla och hålla era kroppar aktiva på ett effektivt sätt även utanför golfbanan.

Ha med dig träningskläder och skor lämpliga för inomhusbruk. Vi har rymliga omklädningsrum där vi ber dig förvara kläder och väskor under tiden du tränar. Ta gärna med dig vattenflaska.

Din tränare går igenom dagens pass vid starten så kom helst i tid. Såklart får du ändå vara med om du råkar komma lite sent. 

Våra träningsgrupper blir som en liten familj och många väljer sedan att spela tillsammans under säsongen, vilket vi tycker är jättekul. Så klart så spelar vi också gärna så mycket som möjligt med våra medlemmar!

Tiderna vi kommer att erbjuda för sommarens gruppträning är följande;

Måndag - 17:30

Onsdag - 10:00

Torsdag - 17:30

 

Pris: 2800kr 

Jag vill vara med.

bottom of page